W Instytucie czynny jest bufet dla pacjentów, pracowników oraz gości Instytutu. Główny bufet zlokalizowany jest w budynku G na I piętrze. W bufecie proponujemy gościom produkty garmażeryjne ciepłe i zimne, obiady mięsne i bezmięsne, posiłki dietetyczne, dla mam karmiących, wegetariańskie, sałatki, surówki, ciasta, napoje.
W bufecie można również zamówić przygotowanie cateringu oraz posiłki i ciasta na wynos.
Bufet IPCZD jest czynny we wszystkie dni tygodnia w następujących godzinach:
poniedziałek – czwartek 8.00-17.00
piątek, sobota, niedziela 8.00-15.30
Aktualnie w sprzedaży bufetowej i bezpośredniej na oddziałach dostępny jest zakwas buraczany- produkt oparty na naturalnych składnikach i własnej produkcji. Cena zakwasu buraczanego 4,40 zł butelka 300 ml
Oferujemy również codziennie zupy krem w sprzedaży na miejscu i na wynos w cenie 4,70 zł 300 ml
· Poniedziałek –zupa krem z z zielonego groszku
· Wtorek – zupa krem z białych warzyw
· Środa zupa krem z papryki / pomidorów
· Czwartek zupa krem z soczewicy
· Piątek – zupa krem cebulowa/ porowa
Zapraszamy!
Dział Gastronomii zaprasza do korzystania z dodatkowej oferty sprzedażowej własnych produktów na terenie IPCZD.
Zdrowe przekąski np. kanapki są dostępne w automacie sprzedażowym. Wszystkie produkty są jednodniowe, produkowane na miejscu i wymieniane codziennie rano.
Automat ze świeżymi przekąskami usytuowany jest przy głównym wejściu do IPCZD.
W automacie jest możliwość płacenia kartą .
Zapraszamy i oferujemy konkurencyjne ceny!
Danie dnia - usługa cateringowa
Dział Gastronomii zaprasza do skorzystania z usługi cateringowej „danie dnia” na zamówienie
Zamówienia przyjmowane są od poniedziałku do piątku do godziny 10:30:
telefonicznie: 22 815-10-93
e-mailowo: bufet@ipczd.pl
Cena „dania dnia” wynosi 12,00 zł.
Dla pracowników IPCZD mamy specjalną ofertę rabatową cena „dania dnia” 11,00zł.
Dział Gastronomii uprzejmie informuje, że wprowadzona została dodatkowa oferta cateringowa tj., sałatki jako jeden z zestawów „dania dnia” z możliwością dostawy do Zamawiającego.
Danie dnia - Pierogi
Dział Gastronomii oferuje również sprzedaż pierogów. Od poniedziałku do piątku można zamówić różne pierogi jako „danie dnia” w cenie 12 zł za porcję jak również kilogram pierogów w promocyjnej cenie 25 zł. Pierogi z mięsem w cenie 13 zł za porcję, 26 zł za kilogram.
Od 15 września br. wznowiona zostaje dystrybucja „dania dnia” do Zamawiającego.
Danie dnia będzie dostarczane bezpośrednio na oddział lub do poradni (pokoje socjalne)
Informujemy, że od 15 września rozpoczynamy ponownie sprzedaż bezpośrednią tj. sałatek, kanapek i bułeczek drożdżowych własnej produkcji.
Sprzedaż asortymentu będzie prowadzona w budynku. E, w stołówkach oddziałowych od godziny 9.00 kolejno na poszczególnych oddziałach, początek od X piętra.
Cennik:
Dział Gastronomii IPCZD uprzejmie informuje o możliwości korzystania z abonamentów obiadowych w stołówce bufetu.
W skład zestawu obiadowego wchodzi: zupa, drugie danie oraz kompot.
Proponujemy następujące warianty:
tygodniowy
dwutygodniowy
miesięczny
Dla pracowników naszego Instytutu mamy promocyjną ofertę.
Oplata za abonament w kasie bufetu.
Bufet IPCZD jest czynny we wszystkie dni tygodnia (poza dniami ustawowo wolnymi od pracy) w następujących godzinach:
poniedziałek – czwartek 8.00-17.00
piątek, sobota, niedziela 8.00-15.30
Ta strona używa plików cookies w celu zapewnienia poprawnego i spersonalizowanego działania. Odwiedzając tę strone zgadzasz się na wykorzystywanie cookies. Szczegółowe informacje o tym, w jaki sposób używane są pliki cookies, a także w jaki sposób można je zablokować lub usunąć znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.