W Instytucie czynny jest bufet dla pacjentów, pracowników oraz gości Instytutu. Główny bufet zlokalizowany jest w budynku G na I piętrze. W bufecie proponujemy gościom produkty garmażeryjne ciepłe i zimne, obiady mięsne i bezmięsne, posiłki dietetyczne, dla mam karmiących, wegetariańskie, sałatki, surówki, ciasta, napoje.

W bufecie można również zamówić przygotowanie cateringu oraz posiłki i ciasta na wynos.

Bufet IPCZD jest czynny we wszystkie dni tygodnia  (poza dniami ustawowo wolnymi od pracy) w następujących godzinach:

· poniedziałek – czwartek   8.00-17.00

· piątek, sobota, niedziela    8.00-15.30

Aktualnie w sprzedaży bufetowej i bezpośredniej na oddziałach  dostępny jest  zakwas buraczany- produkt  oparty na naturalnych składnikach i własnej produkcji. Cena zakwasu buraczanego  4,40 zł butelka 300 ml

Oferujemy również codziennie  zupy krem w sprzedaży na miejscu i na wynos w cenie 4,70 zł 300 ml

Dział Gastronomii zaprasza do korzystania z dodatkowej oferty sprzedażowej własnych produktów na terenie IPCZD.

Zdrowe przekąski np. kanapki są  dostępne w automacie sprzedażowym. Wszystkie produkty są jednodniowe, produkowane na miejscu i wymieniane codziennie rano.

Automat ze świeżymi przekąskami usytuowany jest przy głównym wejściu do IPCZD.

W automacie jest możliwość płacenia kartą.

 

Danie dnia - usługa cateringowa

Dział Gastronomii zaprasza do skorzystania z usługi cateringowej „danie dnia” na zamówienie

 

Zamówienia przyjmowane są od poniedziałku do piątku do godziny 10:30:

telefonicznie: 22 815-10-93

e-mailowo:  bufet@ipczd.pl

Cena „dania dnia” wynosi 14,00 zł.

Dla pracowników IPCZD cena „dania dnia” 13,00zł.

 

Danie dnia - Pierogi

Dział Gastronomii oferuje również sprzedaż pierogów. Od poniedziałku do piątku można zamówić różne pierogi jako „danie dnia” w cenie 13 zł za porcję jak również kilogram pierogów w promocyjnej cenie 25 zł. Pierogi z mięsem w cenie  26 zł za kilogram.

 

Dział Gastronomii IPCZD uprzejmie informuje o możliwości korzystania z abonamentów obiadowych w stołówce bufetu.

W skład zestawu obiadowego wchodzi: zupa, drugie danie oraz kompot.

 

Dostępne są abonamenty:

tygodniowy

  • Ilość obiadów w abonamencie: 5
  • Cena abonamentu: 100,00 zł
  • Cena 1 obiadu 20,00 zł

dwutygodniowy

  • Ilość obiadów w abonamencie:10
  • Cena abonamentu 190,00 zł
  • Cena 1 obiadu  19,00zł

miesięczny

  • Ilość obiadów w abonamencie:20
  • Cena abonamentu 360 zł
  • Cena 1 obiadu  18,00 zł

Dla pracowników naszego Instytutu mamy promocyjną ofertę.

Oplata za abonament w kasie bufetu.

 

Bufet IPCZD jest czynny we wszystkie dni tygodnia (poza dniami ustawowo wolnymi od pracy) w następujących godzinach:

poniedziałek – czwartek   8.00-17.00

piątek, sobota, niedziela    8.00-15.30

wyrażam zgodę

Ta strona używa plików cookies w celu zapewnienia poprawnego i spersonalizowanego działania. Odwiedzając tę strone zgadzasz się na wykorzystywanie cookies. Szczegółowe informacje o tym, w jaki sposób używane są pliki cookies, a także w jaki sposób można je zablokować lub usunąć znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.